פילטר
133 תוצאות
20
- 10
- 15
- 20
- 25
- 30
- 50
הכי נמכר
- נבחר
- הרלוונטי ביותר
- הכי נמכר
- אלפביתי, A-Z
- אלפביתי, ז-א
- מחיר, מהנמוך לגבוה
- מחיר, מהגבוה לנמוך
- תאריך, מהישן לחדש
- תאריך, חדש לישן
מיין
מיין לפי:
- נבחר
- הרלוונטי ביותר
- הכי נמכר
- אלפביתי, A-Z
- אלפביתי, ז-א
- מחיר, מהנמוך לגבוה
- מחיר, מהגבוה לנמוך
- תאריך, מהישן לחדש
- תאריך, חדש לישן
-
שעוות דקל 500 גרם BIOMUS
פאלםוואקס BIOMUS פאלםוואקס BIOMUS הוא פאלםסטארין הידרוגנטי טהור מאוד בצורת גרגרים דקים. בשל תכונותיו הכימיות היציבות, הוא משמש בתחומים תעשייתיים שונים, במיוחד בייצור נרות, קוסמטיקה וציפויים טכניים. רכיבים100% פאלםוואקס (פאלםסטארין הידרוגנטי). תחומי שימוש - תעשיית הנרות: ייצור נרות איכותיים, בוערים לאט. - תעשיית הקוסמטיקה:...- €5.12 EUR
- €5.12 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שעוות דקל 100 גרם BIOMUS
פאלםוואקס BIOMUS פאלםוואקס BIOMUS הוא פאלםסטארין הידרוגנטי טהור מאוד בצורת גרגרים דקים. בשל תכונותיו הכימיות היציבות, הוא משמש בתחומים תעשייתיים שונים, במיוחד בייצור נרות, קוסמטיקה וציפויים טכניים. רכיבים100% פאלםוואקס (פאלםסטארין הידרוגנטי). תחומי שימוש - תעשיית הנרות: ייצור נרות איכותיים, בוערים לאט. - תעשיית הקוסמטיקה:...- €4.15 EUR
- €4.15 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן חוחובה לא מזוקק 500 מ"ל BIOMUS
שמן ג'וג'ובה לא מזוקק BIOMUS (100 מ"ל) שמן ג'וג'ובה לא מזוקק BIOMUS הוא שמן טבעי איכותי, סחוט קר, בצבע זהוב-צהוב, המופק מזרעי שיח הג'וג'ובה (Simmondsia chinensis). בזכות תכונותיו המעולות להענקת לחות, טיפוח וייצוב, הוא מוערך במיוחד בתעשיית הקוסמטיקה והקוסמטיקה הטבעית. רכיבים100% שמן ג'וג'ובה טבעי...- €30.05 EUR
- €30.05 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
תמצית שמן וינבל 5000 מ"ל BIOMUS
מאזראט שמן Beinwell 5000 מ"ל BIOMUS מידע טכני על תגובות כימיות: נקיון: טבעי, סחיטה קרה משקל נקי: 5000 מ"ל דוגמאות לשימושים מקצועיים בתעשיות שונות: ברפואה טבעית, שמן Beinwell משמש באופן מסורתי לתמיכה בהתחדשות העור ובהקלה על כאבי שרירים ומפרקים. בתחום הקוסמטיקה, הוא מוערך בזכות...- €125.64 EUR
- €125.64 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן אתר ציטרונלה 500 מ"ל BIOMUS
שמן אתרי ציטרונלה 500 מ"ל BIOMUS מידע טכני על תגובות כימיות: כינוי: שמן אתרי ציטרונלה, שמן אתרי ציטרונלה, שמן ציטרונלה, שמן ציטרונלה ריח: אופייני טוהר: שמן אתרי נוסחה כימית: לא ישים מספר CAS: 91771-61-8 מספר EC: 294-954-7 משקל נקי: 500 מ"ל דוגמאות לשימושים מקצועיים...- €57.05 EUR
- €57.05 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן לימון 30 מ"ל BIOMUS
שמן לימון 30 מ"ל BIOMUS מידע טכני על תגובות כימיות: ריח: קליפת לימון צבע: נוזל צהוב עד בהיר נוסחה כימית: לא ישים מספר CAS: 90063-52-8 מספר EC: 290-010-3 משקל נקי: 30 מ"ל דוגמאות לשימושים מקצועיים בתעשיות שונות: ארומתרפיה: משפר מצב רוח: שמן לימון משמש...- €7.89 EUR
- €7.89 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן וזלין 100 מ"ל BIOMUS
שמן וזלין - תיאור המוצר מספר CAS: 8042-47-5 מספר EG: 232-455-8 שימוש לדוגמה בחומר הכימי הגולמי תעשיית התרופות שמן וזלין משמש לייצור משחות, קרמים ומוצרי טיפוח עור אחרים. תעשיית הקוסמטיקה הוא משמש כחלק ממרכיבי בלסים, קרמי הגנה מהשמש, מוצרי טיפוח שיער וקוסמטיקה נוספת. התעשייה...- €3.02 EUR
- €3.02 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן פרפין 5L BIOMUS
מידע טכני על המוצר מספר CAS: 8012-95-1 מספר EG: 232-384-2 דוגמאות לשימוש בחומרי גלם כימיים תעשיית התרופות - שמן פרפין משמש לייצור תרופות, קרמים ומשחות. תעשיית הקוסמטיקה - הוא משמש בייצור בלסים, קרמים ומוצרי טיפוח אחרים. תעשיית המזון - הוא משמש כחומר שעווה בייצור...- €60.20 EUR
- €60.20 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן שקדים 25L BIOMUS
שמן שקדים נוסחת סיכום: C7H14O2 מספר CAS: 8007-69-0 מספר EG: 232-455-8 ייצור מוצרי טיפוח לעור: שמן שקדים משמש בתעשיית הקוסמטיקה לייצור מוצרי טיפוח לעור. הוא מרכיב פופולרי בקרמים, לושנים ושמנים לגוף, מכיוון שהוא מזין ומלחלח את העור. שמפו ומרככים: בטיפוח השיער שמן שקדים משמש...- €381.67 EUR
- €381.67 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן שקדים 5L BIOMUS
שמן שקדים 5 ליטר BIOMUS מידע טכני על המוצר: נקי ללא תוספות נוסחה כימית: לא ישימה מספר CAS: 8007-69-0 מספר EG: 616-913-8 מספר אינדקס: לא רלוונטי דוגמאות לשימושים מקצועיים בתעשיות שונות: תעשיית הקוסמטיקה: שמן שקדים משמש לעיתים קרובות בתעשיית הקוסמטיקה במוצרי טיפוח לעור. הוא...- €72.13 EUR
- €72.13 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן שקדים 500 מ"ל BIOMUS
שמן שקדים נוסחת סיכום: C7H14O2 מספר CAS: 8007-69-0 מספר EG: 232-455-8 ייצור מוצרי טיפוח לעור: שמן שקדים משמש בתעשיית הקוסמטיקה לייצור מוצרי טיפוח לעור. הוא מרכיב פופולרי בקרמים, לושנים ושמנים לגוף, מכיוון שהוא מזין ומלחלח את העור. שמפו ומרככים: בטיפוח השיער שמן שקדים משמש...- €10.10 EUR
- €10.10 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן שקדים 250 מ"ל BIOMUS
שמן שקדים נוסחת סיכום: C7H14O2 מספר CAS: 8007-69-0 מספר EG: 232-455-8 ייצור מוצרי טיפוח לעור: שמן שקדים משמש בתעשיית הקוסמטיקה לייצור מוצרי טיפוח לעור. הוא מרכיב פופולרי בקרמים, לושנים ושמנים לגוף, מכיוון שהוא מזין ומלחלח את העור. שמפו ומרככים: בטיפוח השיער שמן שקדים משמש...- €7.89 EUR
- €7.89 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו
-
שמן שקדים 100 מ"ל BIOMUS
שמן שקדים נוסחת סיכום: C7H14O2 מספר CAS: 8007-69-0 מספר EG: 232-455-8 ייצור מוצרי טיפוח לעור: שמן שקדים משמש בתעשיית הקוסמטיקה לייצור מוצרי טיפוח לעור. הוא מרכיב פופולרי בקרמים, לושנים ושמנים לגוף, מכיוון שהוא מזין ומלחלח את העור. שמפו ומרככים: בטיפוח השיער שמן שקדים משמש...- €5.67 EUR
- €5.67 EUR
- מחיר ליחידה
- / פרו













